Nova fira Vinum Nature Barcelona

Un moment de la presentacició de Vinum Nature a Monvínic Foto: VNbcn

Aquest dimecres 20 de març es va fer la presentació oficial de la Fira Vinum Nature Barcelona 2013 (VNbcn), un esdeveniment on els protagonistes són els vins ecològics, naturals i biodinàmics i els cellers de producció ecològica de Catalunya.

VNbcn se celebrarà el proper 13 de maig a la Cúpula las Arenas de Barcelona i vindrà acompanyada d’activitats molt diverses integrant un show-room professional al matí i actes i degustació oberts al públic durant la tarda.

Pablo Chamorro, director de Ecomundis, l’empresa promotora de la fira, va destacar la importància d’ubicar aquesta mostra a Barcelona i l’interès que està suscitant tant en els cellers de producció ecològica com als professionals que estaran convidats a visitar-la.

Xavier Nolla, director executiu de la fira, va informar punt per punt els detalls del programa i de les novetats més destacades. Un saló pensat per a facilitar a l’expositor el contacte directe amb el sector de la restauració, els distribuïdors i els mitjans de comunicació. VNbcn inclou també un escenari ple d’activitats d’interès dirigides al professional i al públic que vol conèixer de forma amena tot el que envolta aquesta categoria de vins.

L’entrada del visitant de la tarda tindrà quatre tiquets de degustació per a vins i tapes i inclourà una copa Riedel de qualitat, tot per preu de 10€.

El Club TR3SC, organisme col·laborador, realitzarà la venda anticipada que inclou l’oferiment d’una degustació extra i un descompte addicional d’1€ pels socis a la seva web . A més a més, tots els visitants a VNbcn, amb la compra de la Guia Vinum Nature 2013 al portal www.vinumnature.com o bé a la mateixa fira, obtindran un descompte de 5€.

VNbcn serà també una fira solidària, ja que destina un euro del preu de cada entrada a la col·lecta de Catalunya Contra el Càncer (AECC). Amb aquest mateix objectiu VNbcn organitza un sopar benèfic el diumenge dia 12 de maig a l’Hotel Catalonia Plaza, on molt especialment el sector del vi i tothom que s’hi vulgui afegir és convidat a participar.

En resum, VNbcn 2013 comença a brotar amb força aquesta primavera amb els objectius que Barcelona esdevingui un referent a Europa pels vins més respectuosos amb la natura i que el consumidor pugui gaudir dels vins ecològics, naturals i biodinàmics de proximitat.

Nou comentari