L’empresa de guiatges culturals Catsud, amb la col·laboració del restaurant El Celler de l’Aspic, ha creat 6 nous productes enoturístics a la comarca del Priorat.

Sota els títols suggestius: “Regals pels sentits”, “De la vinya a la taula”, “Una terra, un poble, un vi”, “Sabors i colors”, “Cingles blancs i vins rogencs” i “Territori de 2 DOs”, aquestes activitats combinen excursions guiades a peu i en cotxe amb tastos de vins, gastronomia i maridatges.

La sinèrgia creada entre Catsud i El Celler de l’Aspic té com a finalitat aportar al mercat enoturístic de la comarca una nova oferta de productes diferenciats i de qualitat, per tal d’oferir al visitant una experiència única en la seva estada al Priorat.

Catsud és una empresa de guiatges creada l’any 2001 i pionera en senderisme i turisme cultural a les comarques de Tarragona. El Celler de l’Aspic és un referent a nivell nacional i internacional en el món dels vins i la gastronomia del Priorat, amb nombrosos premis i reconeixements atorgats al llarg de la seva trajectòria.

Es pot veure més informació dels productes creats entrant al web de Catsud.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa