VadeVi
Oberta la convocatòria 2017 dels Cursos de Formador en Cava
  • CA
El Curs de Formador en Cava té una durada de 3 dies i s’imparteix a la zona del Penedès | Institut del Cava

!–akiadsense–>

Els cursos de Formador en Cava van dirigits a formadors del sector del vi i tenen com a objectiu ampliar els seus coneixements de Cava, de manera que puguin posteriorment aplicar-los a nivell professional i com a suport en la difusió de la cultura del Cava.

Aquesta formació, impulsada per l’Institut del Cava i patrocinada pel Consell Regulador del Cava, es va iniciar al 2011 i, fins a la data, s’han diplomat 85 formadors en 8 promocions. Com a resultat, centenars d’alumnes d’Escoles d’Hostaleria, associacions de sommeliers i professionals del món del vi estan rebent formació en Cava.

D’alt nivell didàctic, el Curs té una durada de 3 dies (dimecres, dijous i divendres) i s’imparteix a la zona del Penedès (Sant Sadurní d’Anoia i voltants). Aquest curs compta amb la participació de ponents especialitzats en viticultura, microbiologia, enologia, sostenibilitat, tast del Cava, servei i maridatges. El programa inclou seminaris, visites a la vinya, cellers i laboratori, a més de degustacions de mosts en procés de fermentació i un taller pràctic de maridatge.

Al 2017, els cursos s’impartiran durant el mes de setembre. El primer d’ells tindrà lloc del 13 al 15 de setembre i el segon curs del 27 al 29 de setembre. Cada curs està limitat a un màxim de 11 participants. En la selecció de candidats es valorarà especialment la seva experiència en la formació de vins.

El termini per a les inscripcions estarà obert fins al 19 de maig. Més informació i inscripció en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa