Oferta ampliada a la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges

Setze establiments, el doble que en l'edició passada, ofereixen menús maridats amb malvasia del 21 al 29 de març

Durant nou dies bars i restaurants de Sitges oferiran una gran varietat de plats maridats amb el vi Blanc Subur, la malvasia dolça o seca, o l’escumós Monembasia en la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges.

Per identificar els establiments que hi participen i seguint una antiga tradició que anunciava el nou vi de l’any, penjaran una branca de pi a la porta.

La proposta enogastronòmica neix de la mà de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista i el Gremi d’Hostaleria que, en col·laboració amb el Club de Tast i Slow Food Garraf, presenten la sortida al mercat del vi nou del Celler de l’Hospital.

La Setmana de la Malvasia se celebra des del 2012 i, donada la bona acollida del públic, continua amb l’objectiu de crear maridatges nous amb els productes de l’Hospital.

La malvasia és una de les singularitats gastronòmiques i culturals més característiques de Sitges.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Del 21 al 29 de març

Lloc: Sitges

Més informació: setmanadelamalvasiadesitges.com

Nou comentari