Off Alimentaria. L’alternativa

La celebració del 26 al 29 de març de la Fira Alimentaria és l’excusa per a que s’organitzin tota una sèrie d’actes relacionats amb l’alimentació i la beguda però fora de l’organització estricta i oficial de la mostra. En el cas dels vins, aquest off Alimentaria acull tot un seguit d’actes destacables, que obligaran a més d’un profesional a fer mans i mànigues per poder ser a totes bandes.

Així, el dilluns i en paral·lel a la inauguració de la fira oficial, Vila Viniteca organitza la trobada ‘La música i el vi’, on es mostraran els vins que representa aquesta distribuïdora a la Llotja del Mar. També el primer dia de la setmana s’inicien al restaurant Moo (Roselló, 265) els tastos que cada vespre oferirà l’Hotel Oom en una iniciativa solidària juntament amb la Fundación Grupo Tragaluz Niños del Mundo. Cada vespre, de 7 a 9 i per un preu de 15 euros, es podran tastar diferents vins de Catalunya i d’arreu, amb la presència dels cellers catalans Can rafols del Cau (dilluns); Raventós i Blanc, Alvaro Palacios i Peralada (dimarts); Masia Serra, Vinyes Domènec, Gramona i Portal del Priorat (dimecres); i Castell d’Encús, Clos Figueras, Vins de Taller, Can Feixes i Mas Martinet (dijous).

Altres activitats destacables fora del recinte de la fira seran la G-Night, també a l’Hotel Oom, on es presentarà en societat el fòrum Terra de Garnatxes, o la presentació al Glassroom (passeig de Gràcia, 32) del Turó d’en Mota 2002 de Caves Recaredo. Totes dues activitats es faran dimarts al vespre. També dimarts, a Vino Artesano Magatzem (Nou de la Rambla, 138) es tastaran diversos vins, entre els quals el Fredi Torres del Priorat.

Nou comentari