La Interprofessional del Vi d’Espanya, OIVE, ha decidit portar a Barcelona el seu projecte “Espai Vi“. La proposta, que va acollir unes cinc-mil persones a Madrid, aterra aquest mes de maig a la capital catalana amb un programa actiu que s’allargarà del 18 al 28 de maig.

Seran dies en els quals es guiaran tastos, maridatges, tallers amb xefs i experts, combinat amb una àmplia programació de concerts en acústic i tallers creatius amb flors, ceràmica i, per descomptat, vi.

Dues localitzacions

Les diferents experiències tindran lloc a dues localitzacions diferents de la ciutat. D’una banda, els concerts del 18, 19 i 20 de maig es faran des del carrer Abaixadors, 10, i els tallers gastronòmics i creatius s’instal·laran al Valkiria Hub Spaces, al carrer de Pujades, 126, i es duran a terme els dies 25, 26, 27 i 28 de maig.

Amb aquest espai, la Interprofessional es proposa apropar el vi al consumidor a través de diverses disciplines i en diversos moments i ocasions del dia, sempre que es faci per descomptat amb moderació.

L’Espai del vi

La primera experiència de l’Espai Vi va tenir lloc a Madrid els mesos de maig i novembre de l’any passat. La gran acollida que va tenir, diran des de l’organització, els ha fet pensar a exportar l’experiència a altres ciutats de la geografia com són el cas de Barcelona o Màlaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa