Òmnium Cultural ha visitat la DO Montsant

La directiva d’Òmnium Cultural ha visitat la DO Montsant Foto: VADEVI.cat

Una delegació d’Òmnium Cultural encapçalada per la presidenta, Muriel Casals; el vicepresident, Vicent Sanchis; la presidenta del Tarragonès, Rosa Maria Codines, i l’expresident del Tarragonès, Joan-Andreu Torres, ha estat aquest dissabte visitant la DO Montsant.

Acompanyats pel president de la DO, Jaume Domènech, han visitat el Celler Sant Rafel i el Celler del Masroig, dos cellers que exemplifiquen la diversitat del teixit empresarial de la DO, en la que conviuen des dels petits cellers familiars a les grans cooperatives. La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha destacat que “comprovar in situ la capacitat d’aquests cellers d’elaborar vins de qualitat i l’estima pel que fan és un fet molt positiu per a Catalunya, i un motiu més per estar orgullosos de la nostra cultura”. Alhora, ha destacat que els vins de Montsant, dels quals se n’exporten les dues terceres parts, “són ambaixadors de Catalunya al món”.

L’estada dels representants d’Òmnium Cultural a la DO Montsant els va portar també ha conèixer les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC, on han fet una visita de la mà del seu director, Segi De Lamo.

Nou comentari