Oriol Rosell completa la gamma de xarel·los amb el Virolet

L'elaborador ja fa anys que va apostar per aquesta varietat autòctona

Aquesta darrera setmana ha sortit al mercat la primera ampolla del Virolet, un nou vi d’Oriol Rossell, elaborat 100% amb raïm Xarel·lo procedent de la finca Can Cassanyes, propietat del celler.

Aquest nou vi, passa a complimentar la gamma de vins de l’empresa, i reforça la clara aposta per la varietat, que ja havia iniciat amb Les Cerveres des de l’any 2004.

El Virolet deu el seu nom a la vinya del mateix nom, ubicada en la part nord-oest de la finca, i és el resultat d’una acurada viticultura, i d’una doble selecció dels millors raïms, veremats a mà en petites caixes de 25 quilograms.

Es tracta d’un vi fermentat i criat sobre les seves pròpies mares durant 5 mesos.


El nou Virolet d’Oriol Rosell FOTO: Oriol Rosell

Nou comentari