VadeVi
El farmacèutics diuen que el consum de vi moderat és font de salut
  • CA

FIVIN ha organitzat en el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el seminari “Dieta Mediterrània, Vi i Salut” amb l’objectiu de mostrar, a través d’evidències científiques contrastades, els aspectes beneficiosos del vi sobre la salut.

El vi és un aliment i el seu consum responsable durant els menjars forma part de la nostra Dieta Mediterrània, una de les pautes nutricionals més reconeguda i admirada mundialment. Per la seva part, el farmacèutic és un important prescriptor de salut, que aposta per la defensa i promoció de la Dieta Mediterrània i el consum moderat de vi.

FIVIN té previst organitzar una sèrie de tastos a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona per apropar la cultura del vi als seus col·legiats i puguin ampliar els seus coneixements sobre els efectes beneficiosos del vi i el cava sobre la salut.

L’acte va comptar amb la participació de la Dra. Anna Bach, vocal d’alimentació del COF Barcelona, de Miguel A. Torres, President de FIVIN, Domingo Valiente, Secretari General de FIVIN i la Dra. Rosa Ma. Lamuela, Assessora Científica de FIVIN i membre del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Al mateix temps, es va donar a conèixer el programa europeu “Wine in Moderation”, gestionat a Espanya per FIVIN i la Federació Espanyola del Vi. Un programa que promou el consum responsable de vi com una norma soci/cultural per prevenir i reduir l’abús i els danys col·laterals relacionats amb el consum d’alcohol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa