Perelada Comercial es vesteix de llarg al Gran Teatre del Liceu

La presentació de Peralada Comercial va emplenar la sala Foyer del Liceu. Foto: VADEVI.cat

Un total de 1.400 professionals del món del vi van assistir aquest dilluns 15 d’abril al gran tast de Perelada Comercial al Gran Teatre del Liceu. A la seva tercera edició, la distribuïdora va estrenar nova ubicació, a la sala Foyer i a l’històric Saló dels Miralls del teatre. Allà va presentar a la restauració tota la gamma de 48 marques de vins, destil·lats i altres productes que comercialitza en exclusiva.

Perelada Comercial, S.A. es troba present a més de cinquanta països i és la distribuïdora dels vins del Grup Peralada, així com d’altres cellers de prestigi de l’Estat espanyol i d’altres origens.

Entre les novetats presentades enguany destaquen els nous Castell Peralada Jardins, dos vins joves que segons el celler “tenen una complexitat de matisos florals que pretenen il·lustrar aromàticament l’essència dels històrics jardins del Castell de Peralada”. En la seva elaboració combinen varietats autòctones i internacionals: macabeu i sauvignon blanc en el cas del Jardins Blanc 2012, garnatxa i merlot en el cas del Jardins Rosé 2012.

Al Liceu es va presentar també La Melonera, un nou celler integrat al seu entorn de la Serranía de Ronda, subzona de la DO Sierras de Málaga, en la qual Grup Peralada té participació accionarial, i que neix amb la volutat d’assolir l’excel·lència recuperant varietats locals gairebé en extinció. Payoya Negra 2009, un cupatge de garnacha i tintilla de Rota, és el primer vi que comercialitza aquesta bodega que es troba en tràmits d’aconseguir la certificació ecològica a totes les seves finques.

Una altra de les novetats va ser la presentació de Planeta, celler sicilià que Perelada Comercial acaba de començar a distribuir en exclusiva per a tot l’Estat. Planeta presenta una gamma de vins elaborats en diferents zones de l’illa italiana, buscant sempre la màxima adequació entre els terrenys i les varietats que hi conreen. Planeta ha aconseguit un gran prestigi internacional a partir de varietats autòctones poc esteses com la grecanico, la fiano, la carricante, la frappato o la nerelo mascalese.

Els cellers catalans augmenten també la seva presència al portafoli de Perelada Comercial. A més dels vins de Castell Peralada (DO Empordà i Cava), Pescador i Cresta (vins d’agulla i DO Catalunya) i Casa Gran del Siurana (DOQ Priorat), aquest any es presenten els nous Finca Cucó i Ètnic de la DO Montsant i els del celler Can Ràfols dels Caus (DO Penedès).

Nou comentari