El Poble Espanyol va acollir el passat 19 de gener la tercera classe magistral del cicle Gastronomia 360º, organitzat conjuntament amb Gourmet’s Club. La sessió va estar protagonitzada pel pernil de la casa Joselito maridat amb vins de Bodegas Torres. La iniciativa va reunir un total de setanta participants, entre ells reconeguts professionals de la restauració com Jordi Cruz (Àbac), Oriol Castro (El Bulli) i Montse Estruch (ElCingle).

A través de Beatriz Isabel, directora d’I+D de Joselito, els participants van conèixer tots els secrets del pernil alhora que van experimentar diferents maridatges amb els vins de finca de Bodegas Torres: Milmanda, Mas La Plana, Grans Muralles i una de les seves joies, el Marimar Estate, elaborat a Califòrnia, guiats per l’enòleg Lionel Vigneron.

Aquesta activitat ha estat la tercera organitzada dins del Cicle Gastronomia 360º, que es va inaugurar el passat mes novembre amb un taller de foie al que va seguir, al desembre, un tast de caviar. A través d’aquesta iniciativa el Poble Espanyol, en estreta col·laboració amb Gourmet’s Club, ofereix experiències gourmet diferents tant a professionals del sector de la gastronomia, com al públic en general. La quarta sessió, titulada “Cuina sense fogons”, estarà dedicada a les conserves premium i tindrà lloc el proper 9 de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa