VadeVi
Pilar Just: «Farem una DO molt dinàmica i sentireu a parlar de Montsant»
  • CA

Pilar Just és filla de Pradell de la Teixeta, responsable del Celler Sant Rafael juntament amb Xavi Peñas, i des fa molt poc és la nova presidenta de la DO Montsant.

Substituta de Jaume Domènech ha estat durant vull anys vocal del consell regulador i per tant les tasques que ara desenvoluparà no li són estranyes.

El mandat que té per endavant tindrà dues línies d’actuació. Per una banda, Just creu que ha arribat l’hora d’aprofundir en l’autoconeixement. És per això que amb l’Incavi i Vitec tenen previst la realització de tota una sèrie d’estudis per analitzar el sòl, per determinar les diferents zones i els diferents vins que produeixen.

Per una altra banda, la voluntat de la nova presidenta és la de promocionar la DO Montsant i els seus vins i a Catalunya, ara que per primera vegada les vendes a casa han superat les vendes a l’estranger.

“De moment el que volem és desembarcar a les quatre capital de províncies catalanes”, diu Just. “Portarem tots els cellers arreu de Catalunya, per tal que al cistell hi hagi sempre un vi Montsant”.

Per la nova presidenta de la DO, el fet que un 70% dels vocals del consell regulador siguin nous, fa que hi hagi molta il·lusió renovada per desenvolupar aquests projectes.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa