Pimecava tanca positivament el balanç del 2011

La patronal de la petita i mitjana empresa del sector del cava, Pimecava, ha tancat el balanç del 2011 amb resultats positius tant des del punt de vista econòmic com de resultats obtinguts en les diferents accions que es van executar durant l’any passat, tal com va aprovar l’última assamblea general de socis.
El Saló del cava gran reserva i el pernil de Jabugo a Madrid, juntament amb accions de comercialització als Estats Units i Brussel·les són algunes de les accions destacades que es van desenvolupar durant el 2011. De fet, encara hi ha alguns d’aquests projectes que estan en execució, com el programa de comercialització que s’ha iniciat als lands alemanys. Tanmateix, també des de l’any passat es va posar en marxa el projecte enoturístic Set contes de vinya, un projecte on tretze cellers de cava del Penedès s’uneixen per oferir una experiència única on cada un dels dos cellers que participen en el conte, ens expliquen una mateixa història, que es diferencia en l’entorn singular on transcorre.
En l’àmbit institucional, la Patronal Pimecava, va participar activament en la confecció del nou conveni de les empreses del sector del cava, conveni que ha de definir el marc laboral d’aquest important sector pels propers anys.
Al llarg del 2012, la patronal de les petites empreses del cava vol centrar els esforços en la promoció i difusió dels seus productes i valors en el mercat català. L’objectiu és que les empreses que formen part de la patronal puguin participar en diferents esdeveniments mitjançant l’Espai Cava, un espai on descobrir el cava i el seu món.
També durant aquest any, Pimecava vol desenvolupar nous projectes conjunts amb la DO Huelva, on s’elaboren els prestigiosos pernils de Jabugo, i assolir nous projectes de col·laboració i convenis que beneficiïn els seus associats. Això ho farà de forma paral·lela al llançament d’un nou lloc web i una nova estratègia de comunicació a través de diferents canals digitals.

Nou comentari