Pinord apropa els vins al jovent

El celler proposa una col·lecció de sis referències monovarietals procedents de l'agricultura ecològica

Bodegues Pinord aposta per nous productes que aportin un valor afegit als seus consumidors. Amb la Col·lecció Diorama vol apropar els vins a un públic que s’inicia en aquest mercat: vins joves per a gent jove (de 25 a 35 anys) i a preus econòmics.

Diorama també va dirigida als consumidors experts que desitgen apropar-se a l’agricultura ecològica i als monovarietals joves d’alt nivell tan per la qualitat de les varietats, com pel seu tipus de cultiu -ecològic- i per la seva elaboració, que dóna com a resultat final uns vins d’un alt nivell organolèptic.

Aquesta col·lecció són sis vins monovarietals procedents de vinyes ecològiques, que presenten unes aromes característiques, fàcils de percebre i de diferenciar. D’aquesta manera, trobem les varietats de sirà, merlot, blanc chardonnay, cabernet rosat, garnatxa blanca i garnatxa ngra.

La col·lecció es presenta en un estoig de luxe i ve acompanyada per un mostrari d’aromes per ajudar al consumidor a familiaritzar-s’hi i a distingir-les. Diorama aposta perquè el consumidor identifiqui cada tipologia de raïm amb el seu vi, les seves arome i les pugui tastar.

Les etiquetes de les ampolles responen amb colors alegres i formes geomètriques ben diverses composant la imatge d’un raïm amb els colors més propis de cada varietat. Totes mantenen un disseny modern i de color.


Els sis monovarietals de Pinord FOTO: PINORD

Nou comentari