VadeVi
Posada en marxa de la botiga on-line www.etim.cat

L’Agrícola Falset-Marçà ha iniciat el actes amb motiu del centenari, que es commemorarà l’any 2012, amb la presentació d’un nou web (www.etim.cat) a través del qual es vol potenciar la venda on-line i directa dels diferents productes elaborats per la cooperativa: vins, vermuts, olis, vinagres i balsàmics.

La botiga virtual se suma als dos establiments que l’Agrícola té oberts als municipis de Falset i Marçà, i al proper que s’inaugurarà a Cambrils, el dimecres 2 de març, al carrer Pau Casals, 25, a la mateixa plaça del Pòsit.

L’Agrícola Falset-Marçà aposta decididament per la comercialització directa dels seus productes al mercat català principalment, i difondre la qualitat dels mateixos.

En el cas dels vins, que s’exporten a més d’una trentena de països d’arreu del món, s’han assolit importants reconeixements, com els 94 punts Parker de l’Ètim l’Esparver 2005 o els 91 de la Guia Peñin, de l’Ètim Syrah 2005. El nou web dinamitzarà no només l’activitat comercial, sinó que també permetrà difondre amb més immediatesa i periodicitat tota la informació relacionada amb l’activitat de l’Agrícola i el recorregut i valor dels seus productes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa