Premi internacional a l’oferta enoturística de Torres

El centre de visites de Torres ja ha rebut anteriorment altres guardons com la Medalla d’Honor de Turisme de la Generalitat de Catalunya o el premi de “Rutes del vi a l’Estat espanyol” d’Acevin. Foto: VADEVI.cat

La revista Drinks International ha destacat la feina de Bodegas Torres al capdavant de l’enoturisme atorgant-li un dels premis en la primera edició de “Wine Tourism Awards”. Bodegas Torres ha rebut el reconeixement en la categoria de “Most Innovative Vineyard or Cellar Tour” per l’èxit de les innovadores activitats que ofereixen als visitants.

La revista Drinks International és una de les publicacions capdavanteres del món del vi. Aquest any ha creat els premis “Wine Tourism Awards 2012” per reconèixer la innovació i excel·lència entre els productors de vi, enòlegs i les empreses associades. Els premis es divideixen en sis categories per premiar els diferents àmbits que intervenen en la promoció l’enoturisme.

El centre de visites de Torres ja ha rebut anteriorment altres guardons com la Medalla d’Honor de Turisme de la Generalitat de Catalunya o el premi de “Rutes del vi a l’Estat espanyol” d’Acevin.

L’enoturisme a Bodegas Torres

Bodegas Torres ofereix una extensa oferta d’experiències vinícoles, així com degustacions, cursos d’iniciació al tast, maridatge de vins i formatges, cursos de cuina o les rutes VIP Tour, Ecotour i Natureo, dirigides a tots els públics i amb diferents inquietuds, des de famílies i escolars fins a activitats per a empreses. Una sèrie d’experiències perfectes per evadir-se de la monotonia diària i endinsar-se a l’apassionant món del vi i del brandi, ja que un dels tallers consisteix a elaborar el teu propi brandi, gràcies a les explicacions dels enòlegs del celler. El Centre de Visites ha rebut a més d’1.500.000 visitants en els últims 25 anys.

Sobre Bodegas Torres

El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan es van plantar les primeres vinyes a Vilafranca del Penedès (a 40km de Barcelona). Des dels seus orígens el 1870, com a empresa exportadora, Bodegas Torres ha aconseguit conjuminar tradició i noves tendències

empresarials i vinícoles amb l’objectiu de liderar el sector del vi i brandis de primera qualitat.

Avui, el negoci familiar dirigit per Miguel A. Torres, pertanyent a la quarta generació Torres, comercialitza més de 50 marques diferents i està present a més de 140 països del món. A l’Estat espanyol, Bodegas Torres té vinyers a les denominacions d’origen Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Jumella i Costers del Segre, i cellers al Penedès, Priorat, Ribera del Duero i Rioja. A nivell internacional posseeix celler i vinyers a Xile (Vall Central a Curicó) i a Califòrnia (Estats Units). En total, la companyia posseeix 2.272 hectàrees de vinyers, de les quals 1.800 corresponen a l’Estat espanyol, 440 a Xile i 32 a Califòrnia.

Amb una plantilla de més de 1.300 treballadors, Bodegas Torres va facturar més de 205 milions d’euros durant el 2010.

Nou comentari