VadeVi
Els Premis Vinari posen els vins a la fira de l’Abat de Navarcles

Aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’abril Navarcles convida a gaudir d’una de les seves fires més tradicionals. La Fira de l’Abat celebrarà la seva 19a edició amb un programa carregat d’activitats per a tots els públics. Hi haurà teatre, dansa, música, circ, activitats infantils i zona gastronòmica, vins i mostres d’oficis, sumant un grapat de propostes que ompliran diversos punts del municipi bagenc des del matí del primer d’abril fins al vespre del diumenge 2.

Aquest esdeveniment recorda que fa més de mil anys va ser fundat el monestir de Sant Benet del Bages i rememora la seva vinculació en el dia a dia de les navarclines i navarclins. Per això, s’organitza aquesta fira amb la qual es convida a viure un viatge en el temps per reviure la vida de poble i la relació que es va establir amb el monestir.

Tastos de vins del Bages

El Parc Marcel·lí Monrós de Navarcles esdevindrà la ‘Plaça del Vi‘ i es convertirà en el centre neuràlgic per als amants d’aquesta beguda mil·lenària, amb llarga tradició amb el Bages. En aquest punt s’habilitarà un espai per tastar, comprar i gaudir de vins que han estat reconeguts als Premis Vinari, alguns dels quals, nascuts en l’entorn més immediat del territori bagenc.

Les dues sessions de tast estaran dirigides pel director del concurs Ramon Roset i es faran en els següents horaris:

  • Dissabte 1 d’abril a les 18:30 h
  • Diumenge 2 d’abril a les 12:00 h

Es tastaran quatre vins per convocatòria per un preu de 10 euros. Les places són limitades a 20 persones, i la reserva de plaça es pot formalitzar a través del següent enllaç.

La fira de l’Abat està organitzada per l’Ajuntament de Navarcles en col·laboració amb la comissió Monacàlia del municipi i té el suport de la Diputació de Barcelona a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa