VadeVi
Prescriptors japoenesos visiten Reus per conèixer els vins catalans

Una delegació d’importadors i prescriptors vinícoles del Japó visiten Reus per conèixer els vins i els cellers de la zona. Es tracta d’una missió empresarial organitzada per la Cambra de comerç de Reus que ha tingut molt bona acollida entre els cellers. Segons han explicat fonts de la Cambra de Comerç, “la inscripció al show room es va tancar en un temps rècord”. Aquest interès demostra que el mercat japonès és un dels objectius d’exportació pels cellers catalans.

La trobada entre els cellers i els prescriptors japonesos, que s’allargarà fins dissabte, ha começat aquest dimecres amb un tast de vins de 16 cellers de diferents denominacions d’origen presents al territori que abarca la Cambra de Comerç de Reus.

L’objectiu de la iniciativa, en la línea dels processos d’internacionalització que de manera periòdica organitza la Cambra amb el seu teixit econòmic, és el de descobrir el potencial del mercat asiàtic, i més concretament del japonès, per l’expansió de les empreses vinícoles de la zona.

Abans de marxar, aquest dissabte, els importadors japonesos tenen una atapeïda agenda de contactes i visites a diferents cellers: De Muller i Unió a Reus, De Vilanova Vins (DO Conca), la Vinícola de Nulles (DO Tarragona), Genium Celler (DOQ PRiorat), Mas Foraster (DO Conca), La Conreria d’Scala Dei (DOQ Priorat), Marco Abella Cellerar (DOQ Priorat), Mayol Viticultors (DOQ Priorat) Trossos del Priorat (DOQ Priorat), Vinyes Domènech (DO Montsant), Mas de l’Abundància (DO Montsant) Agrícola Sant Josep (DO Terra Alta), La Bollidora (DO Terra Alta), Ferrer Escoda (Barbarà Forès) (DO Terra Alta) i Edetària (DO Terra Alta). Durant la seva estada al territori els distribuïdors japonesos també visitaran el Gaudí Centre.


Els prescriptors japonesos tenen una atepeïda agenda de tastos i visites a cellers catalans FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa