VadeVi
Primer certamen de poesia en català sobre la vinya i el vi

L’Acadèmia Tastavins del Penedès ha presentat aquesta setmana la primera edició del Certamen de Poesia Vinya i Vi. Es tracta d’una nova proposta que pretén unir el món de la cultura i el del vi a través d’un concurs de poesia en català sobre la vinya i el vi.

El territori, el paisatge, el món econòmic i social, els valors i emocions del vi, el lligam amb la terra, el treball, el gaudi i la col·lectivitat són alguns dels aspectes que l’Acadèmia Tastavins proposa als participants. Tot i això, el tema és lliure mentre estigui vinculat al vi i estigui escrit en català.

Segons les bases del concurs, publicades al blog de l’Acadèmia Tastavins, es podran presentar un màxim de dos treballs per participant i podran ser o bé una sola obra o un breu recull de diferents poemes. En qualsevol cas no poden excedir els 100 versos i han de ser inèdits.

El termini de presentació dels treballs és el 10 d’abril a les vuit del vespre i el resultat del concurs es donarà a conèixer el dia de Sant Jordi en el marc de la Festa d’entrega de les medalles de l’Acadèmia. El premi és de 600 euros, una figura commemorativa i un lot de productes.


La intenció és unir el món de la cultura i el del vi FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa