VadeVi
Primera Nitjove.vi a Montblanc per promoure la Setmana Medieval

Montblanc acollirà aquest divendres la primera Nitjove.vi, una nit dedicada al món del vi i pensada i dirigida especialment al públic jove. Serà el mateix cap de setmana que la Gran gala d’elecció de la Princesa i Sant Jordi, un clàssic que serveix com a promoció i presentació de la Setmana Medieval.

La iniciativa, promoguda per l’Associació Medieval i la Denominació d’Origen Conca de Barberà, i es planteja com al primera nit de tast de vi per a joves. La festa té l’objectiu d’acostar als joves la cultura el vi i, sobretot, donar a conèixer els vins de la DO Conca de Barberà. “Volíem organitzar algun acte pensat i adreçat als joves per aproximar-los al món del vi”, explica el president de la DO Conca de Barberà Carles Andreu. És per això que tant la música, Bandarra Street Orkestra i Dj. Kraft, com la comunicació, feta des de xarxes socials i a través de les associacions jiuvenils, s’han adequat al tipus de públic. “Ens fa molta il·lusió i tenim bones expectatives, a més els cellers han respost molt bé i ja n’hi ha 12 d’apuntats, cosa que vol dir més de la meitat dels cellers de la DO”, explica Carles Andreu.
[[frase]]
La festa, que es farà a l’església de Sant Francesc, començarà a les nou del vespre amb Bandarra Street Orkestra i acabarà cap a la una de la matinada amb el Dj. Kraft. Durant les quatre hores que duri la festa només se servirà aigua i vi. Cada tiquet de degustació de vi costarà 1 euro. “L’objectiu és promoure que la gent jove assumeixi el vi com una beguda lligada a l’oci i a la festa i no només a sopars d’adults”, explica Joan López de l’Associació Medieval de Montblanc.

D’altra banda està previst que la DO i l’Associació Medieval col·laborin durant la Setmana Medieval per organitzar, igual que l’any passat, la Fira de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà coincidint amb la Setmana Medieval i aprofitant tot el seu potencial. Aquest any la Setmana Medieval arriba a la 23ena edició i se celebrarà del 23 d’abril al 2 de maig.


La Setmana Medieval de Montblanc reuneix entre 50.000 i 60.000 persones en dos caps de setmana FOTO: ASSOCIACIÓ MEDIEVAL DE MONTBLANC


La Setmana Medieval de Montblanc va acollir l’any passat per primera vegada una fira de vins i caves de la DO Conca de Barberà FOTO: DO Conca de Barberà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa