VadeVi
Projecte ADAPT, per incentivar l’ocupació en el sector vitivinícola
  • CA

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, s’ha iniciat el projecte ADAPT Penedès–Ocupació a la Indústria Local a l’Alt Penedès, subvencionat per la Diputació de Barcelona dins el marc dels projectes “Promoure l’Ocupació a la Indústria Local”. El sector “diana” de totes les accions del projecte es centren en el sector industrial vitivinícola de l’Alt Penedès.

Aquest és un dels 12 projectes aprovats per la Diputació de Barcelona a través dels quals es vol afavorir la competitivitat de les empreses incloses als sistemes productius locals.

El projecte ADAPT Penedès inclou diverses accions, des de la creació d’una Taula de Treball amb les institucions i organitzacions del sector, l’impuls dins l’empresa de la figura d’un Promotor/a Intern/a de Formació, per crear vincles de col·laboració amb l’administració local, i el foment de la cooperació empresarial a través de jornades de bones pràctiques i networking.

Altres accions que s’inclouen són les destinades a la formació i al desenvolupament competencial de les persones: accions formatives de guia turístic de celler i community manager, impartició del certificat de professionalitat de gestió administrativa i financera del comerç internacional, impartició de formació dual i desenvolupament d’itineraris d’inserció. El projecte contempla la bonificació de beques per a l’alumnat i bonificació de la contractació per a les empreses.

Totes les accions s’adrecen a persones en recerca de feina i a empreses del sector vitivinícola de l’Alt Penedès. Les empreses i les persones interessades en participar en els diferents accions del projecte poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació (La Fassina) av. Catalunya, 22, al tel 93 817 19 95, o consultar la informació al web http://lafassina.vilafranca.cat/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa