!--akiadsense-->
“De l’Ebre a l’Empordà, sis vins naturals, singulars, saludables, sostenibles, cooperatius i combatius”, així defineixen el pack de vins que han creat per aquestes festes un grup de vinyerons catalans que han volgut ajuntar-se per oferir uns vins amb una forta personalitat i que s’allunyen de la oferta comercial més clàssica. Tots aquest vins són vins de mínima intervenció, de fermentació espontània amb llevats salvatges i sense sulfits afegits.
Els protagonistes d’aquesta acció són el celler RIM de l’Alt Empordà, el celler Comalats de la Vall del Riu Corb a les comarques lleidatanes, el celler Dasca Vives de l’Alt Camp, el celler Frisach de la Terra Alta, el celler Finca Parera de l’Alt Penedès i el celler Talcomraja del Maresme.
Som Biosi, escumós ancestral
Pansa Blanca
Celler Talcomraja (Maresme)
Vinyater
100% Vinyater (varietat recuperada tradicional de l’Alt Camp)
Celler Dasca Vives (Alt Camp)
L’Abrunet Rosat
Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra.
Celler Frisach (Terra Alta)
Jan
Carinyena negra
Celler RIM (Alt Empordà)
Esparver
70% Cabernet Sauvignon 30% Sira
Celler Comalats (Segarra)
Faust
Sumoll, Garnatxa, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot a parts iguals.
Celler Finca Parera (Alt Penedès)
El preu del lot és de 65 euros i el podeu comprar contactant amb qualsevol dels cellers.