Vins radicals per Nadal

!--akiadsense-->

“De l’Ebre a l’Empordà, sis vins naturals, singulars, saludables, sostenibles, cooperatius i combatius”, així defineixen el pack de vins que han creat per aquestes festes un grup de vinyerons catalans que han volgut ajuntar-se per oferir uns vins amb una forta personalitat i que s’allunyen de la oferta comercial més clàssica. Tots aquest vins són vins de mínima intervenció, de fermentació espontània amb llevats salvatges i sense sulfits afegits.

Els protagonistes d’aquesta acció són el celler RIM de l’Alt Empordà, el celler Comalats de la Vall del Riu Corb a les comarques lleidatanes, el celler Dasca Vives de l’Alt Camp, el celler Frisach de la Terra Alta, el celler Finca Parera de l’Alt Penedès i el celler Talcomraja del Maresme.

Som Biosi, escumós ancestral

Pansa Blanca

Celler Talcomraja (Maresme)

Vinyater

100% Vinyater (varietat recuperada tradicional de l’Alt Camp)

Celler Dasca Vives (Alt Camp)

L’Abrunet Rosat

Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra.

Celler Frisach (Terra Alta)

Jan

Carinyena negra

Celler RIM (Alt Empordà)

Esparver

70% Cabernet Sauvignon 30% Sira

Celler Comalats (Segarra)

Faust

Sumoll, Garnatxa, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot a parts iguals.

Celler Finca Parera (Alt Penedès)

El preu del lot és de 65 euros i el podeu comprar contactant amb qualsevol dels cellers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa