VadeVi
Tot a punt per la Setmana del Vi Català, que serà del tot virtual
  • CA
Salvador Puig, director de l'Incavi durant la presentació de la Setmana del Vi Català
Salvador Puig, director de l’Incavi durant la presentació de la Setmana del Vi Català

!--akiadsense-->

La Setmana del Vi Català serà del tot virtual. Les activitats presencials previstes s’han suspès o s’han canviat de format per evitar la propagació del virus. Però així i tot i durant set dies de novembre “volem que només es parli de vi català” ha assegurat la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà durant la roda de premsa també virtual en la que s’ha presentat.

Tot i que el director general de l’Incavi, Salvador Puig, ha explicat que la idea de fer una setmana com aquesta ja feia temps que s’estava estudiant, el que és cert i segur és que la pandèmia n’ha precipitat la seva execució. Més encara tenint en compte que aquest any no hi podrà haver la tradicional Mostra de Vins i Caves de Catalunya que pretén acostar el vi català al consumidor final, sobretot al de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La setmana del Vi Català es farà del 9 al 15 de novembre de 2020
La setmana del Vi Català es farà del 9 al 15 de novembre de 2020

!--akiadsense-->

Així les coses, el gruix central de la Setmana del Vi Català que es farà del 9 al 15 de novembre serà un canal de televisió crear expressament per aquest dies. Sota la batuta de Judit Cortina i David Jobé, responsables d’Enoturista.cat s’explicarà la realitat del sector a través d’entrevistes, tertúlies, converses i tastos virtuals.

La consellera Jordà ha explicat que els objectius d’aquesta setmana són tres: “exposar la varietat i riquesa de nostre vi, mostrar la fortalesa del sector de la vinya i el vi als consumidors i aglutinar i ser eficients comunicativament per promocionar els vins catalans”.

La consellera Jordà en la presentació online de la Setmana del VI Català
La consellera Jordà en la presentació online de la Setmana del VI Català

!--akiadsense-->

La resta d’activitats que trobareu al seu web són les que organitzen entitats diverses, denominacions d’origen, cellers, botigues especialitzades, etc i que conformaran tota una setmana del vi català.

Segons Salvador Puig, “aquest nous esdeveniment ha de continuar més enllà de la Covid i ha d’esdevenir la festa anual dels vins de casa nostra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa