VadeVi
Els punts Parker per a vins mallorquins i valencians
  • CA
Vnya de Son Muda de 4 kilos
Vnya de Son Muda de 4 kilos

!–akiadsense–>

Luís Gutiérrez, l’encarregat de l’Estat Espanyol de la revista Wine Advocate de Robert Parker ha publicat un article dedicat a vins de la Mediterrània.

Ha tastat vins de València, Alacant, Jumilla, Mallorca, Utiel-Requena, Yecla, Bullas i Almansa. A Catalunya, enguany encara no hi ha passat.

Pel que fa als vins de Mallorca, fins ara havia tastat poca cosa i en algunes ocasions n’havia inclòs algun en els seus articles sobre Catalunya. En aquest cas en puntua fins a 39. I d’ells destaca especialment els de 4 kilos, Sistema Vinari i Vinos de Tramuntada Ca’n Xanet.

El top d’aquesta llista, amb 94 punts, és Grimalt Caballero de 4 kilos, i 13 vins superen els 90 punts, un 33% del total de vins tastats.

Els vins del País Valencià puntuats arriben fins a 107 i es fixa especialment en la feina del Celler del Roure de Moixent i amb DO València tot i que els que tenen una puntuació més alta són els del celler Enrique Mendoza de la DO Alacant.

Estrecho del celler Enrique Mendoza de la DO Alacant és el vi més ben valorat amb 95 punts. I en general, les puntuacions són molt més altes que en el cas de Mallorca. Més de la meitat dels tastats, un 57% , tenen 90 punts o més.

Consulteu aquí les llistes dels vins de Mallorca i del País Valencià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa