L’associació Qalidès, Terrers del Penedès presenta una nova experiència que enllaça 7 vins, 7 plats i 7 balls de swing.

Amb el Restaurant Bardot i Swing Maniacs col·laboren en una iniciativa que es farà el proper 20 de febrer, que pretén donar a conèixer els vins de terrer d’una forma diferent.

L’objectiu d’aquesta proposta és generar activitats que enriqueixin el món del vi i que arribin a un target jove.

La proposta consisteix en un esmorzar-dinar que acollirà el restaurant Bardot de Barcelona, el dia 20 de febrer a les 11.30h del matí. Es presentaran 7 vins -de 7 de les 14 cellers que formen part de Qalidès- conjuntament amb 7 balls diferents de swing, combinant la música i el vi.

Aquesta experiència recull l’esperit de l’Speed Tasting, que l’associació de vins va importar des de Canadà en 2014 i de la qual ja s’han celebrat dues edicions.

Els dos professors Jana Grulichová i Ricard Reig, de Swing Maniacs delectaran els comensals amb els 7 balls de swing, alhora que Jordi Carrascosa, sommelier premiat en diferents ocasions i que actualment és el sommelier de Qalidès, Terrers del Penedès, presentarà els vins.

Trobareu tota la informació aquí.

Qalidès, Terrers del Penedès

Qalidès és una associació de 14 cellers del Penedès que defensen el caràcter i la qualitat de vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i la riquesa d’un territori amb 2.500 anys en la producció vitivinícola i els membres de l’associació promouen una viticultura sostenible amb el medi ambient, volent donar a conèixer la personalitat i singularitat dels vins de terrer; i fer difusió de l’enoturisme del territori a través d’experiències diferents amb productes de proximitat.

Els cellers que formen part de Qalidès, Terrers del Penedès són: Albet i Noya, Avgvstvs Forvm, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig Sabaté i Coca, Jané Ventura, Gramona, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas, Finca Viladellops, Mas Candí i Parés Baltà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa