Els divuit cellers de Porrera organitzen un any més el concurs “Nasset, Nas, Nassot”, que enguany arriba a la tercera edició. Es tracta d’un certamen obert al públic de totes les edats en el qual es proposa als participants identificar diferents característiques que tenen els vins d’aquesta vila de la DOQ Priorat.

El concurs es farà aquest dissabte, 13 d’agost, a partir de les 19 h als rentadors del poble. La participació dels inscrits es distribueix en diferents categories: Nasset (de 0 a 9 anys), Nas 1 (de 10 a 13 anys), Nas 2 (de 14 a 17 anys) i Nassot (a partir de 18 anys, amb participació per parelles). En el cas dels menors d’edat cal identificar les diverses aromes dels vins, mentre els adults hauran de superar també diferents proves de tast.

L’organització d’aquest concurs és promoguda des de l’Associació de Cellers de Porrera, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’associació de mares i pares de l’escola.

Durant l’any s’organitzen diferents esdeveniments a les viles i pobles de la DOQ Priorat a l’entorn de la cultura del vi. En el cas de Porrera, a banda del “Nasset, Nas, Nassot”, també es porta a terme una mostra de vins força popular, el Tasta Porrera, que s’escau al novembre.


Cartell Nasset, nas i nassot FOTO: VADEVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa