Radix, el millor vi rosat de l’Estat per a la Guia de Vins Gourmets 2012

El vi premiat de Parés Baltà es descriu a la Guia com "un rosat amb ànima de negre"

Els premis de la Guia de Vins Gourmets 2012 han triat el Radix de Parés Baltà com el millor vi rosat de l’Estat espanyol.

Aquests premis es decideixen pels propis lectors de la Guia, que, amb les seves votacions, decideixen cada any el millor vi de cada categoria. Segons la Guia, el vi Radix presenta una forma trencadora d’entendre el vi rosat, elaborat exclusivament amb la varietat sirà, a la qual es deixa aconseguir el punt òptim de maduresa per extreure-li tot el seu potencial aromàtic.

Així, resulta un vi d’intens color cirera, amb rivet blau i molt brillant; una explosió aromàtica en nas, amb multitud de fruites vermelles i negres entrellaçades que deixen un poderós record a melmelada. L’entrada en boca és àmplia, carnosa, saborosa i amb una acidesa molt equilibrada. I, al final, deixa un sabor suau i agradable, de llarga persistència.

Premis Guia de Vins Gourmets

Els premis de la Guia de Vins Gourmets són adjudicats a partir dels vots remesos pels seus usuaris i lectors, manifestats en els qüestionaris que inclou cada exemplar. El lliurament d’aquests premis tindrà lloc en el transcurs del proper XXVI Saló de Gourmets, Fira Internacional d’Alimentació i Begudes de Qualitat, que se celebrarà del 5 al 8 de març de 2012, en els pavellons 3, 5 i 7 d’IFEMA, Recinte Firal Juan Carlos I, al Campo de las Naciones de Madrid.

EL RADIX ÉS UN ROSAT MONOVARIETAL DE SIRÀ FOTO: PARÉS BALTÀ

Nou comentari