VadeVi
Rafel Sabadí rep el premi al Millor Sommelier del Tecnotast 2010

Rafel Sabadí ha rebut aquest diumenge el premi al Millor Sommelier dins el marc de la Fira Tecnotast, que des de fa vuit anys se celebra a Girona. Es tracta d’uns premis lliurats per la Cambra de Comerç de Girona per a reconèixer la trajectòria de diferents professionals dedicats a l’alimentació.

A més d’aquest reconeixement, el sommelier del restaurant El Roser II, de l’Escala ja ha estat guardonat amb altres premis i ha quedat classificat en diferents concursos. L’any passat va ser el Nas d’Or de la província de Girona i per tercera vegada (després dels concursos de 2003 i 2007) va quedar classificat per anar a la final de Madrid. D’altra bnda, l’any anterior i juntament amb el sommelier del restaurant El Velero David Martínez, va ser el primer classificat en el Concurs de tast per parelles de Vila Viniteca. A més Rafel Sabadí, que és el responsable de sommilleria del restaurant familiar El Roser II, va rebre el reconeixement a la seva feina l’any passat en obtenir el segon premi al concurs Cartaví, que valora la carta de vins de diferents restaurants de Catalunya.

Èxit del Tecnotast
Però més enllà de l’entrega de premis l’atractiu del Tecnotast, que ja arriba a la vuitena edició, és la possibilitat de conèixer i donar-se a conèixer els productes i establiments alimentaris de Girona. Adreçada als professionals del sector de l’hostaleria i l’alimentació, la fira ha acollit 116 expositors. Això significa un petit retrocés respecte l’última edició -en què n’hi va haver 120- però a la vegada cal destacar la incorporació de nous sectors com la carnisseria o la pastisseria i cursos de formació gratuïts.

D’altra banda, Tecnotast ha volgut homenatjar el Celler de Can Roca per fer arribar els valors de la cuina i la gastronomia gironina arreu del món.

La fira, que es va inaugurar diumenge i s’ha allargat fins dimarts, ha donat força importància al suro amb diferents tallers i jornades sobre el vi i el suro.


Rafel Sabadí saluda els germans Roca després de rebre el premi al Millor Sommelier FOTO: MIQUEL RUIZ AVILES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa