Per Sant Jordi… viu el vi català! Vintaix organitza una nova festa rave. I ho fa en una data tan nostrada com és el 23 d’abril, a les quatre de la tarda, a la terrassa del restaurant Pla dels Àngels, al carrer de Ferlandina, 23, de Barcelona.

“Les nostres Raves són tast de vins hedonistes, contraposats als habituals tasts analítics, on es proven vins catalans mentre s’escolta música en directe i es coneix
gent nova. Expliquem les històries dels cellers, donem informació planera, per entendre per què t’agrada el que tastes”, es llegeix en el text promocional. Hi participen elaboradors que expliquen en primera persona allò que es té a les mans.

Vintaix és una comunitat 2.0 de vins i caves catalans i vol acabar amb la incòmoda realitat del sector: el 80 per cent del vi que es produeix a Catalunya s’exporta. Té una botiga on-line amb ampolles i ‘kits’ temàtics, fa tastos divertits i construeix una xarxa de restaurants distribuïdors de tastos per copes amb una carta pedagògica i planera, a més de preparar tasts a domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa