VadeVi
Raventós i Blanc dóna 20.000 euros per un projecte de cooperació al Congo

Manuel Raventós ha fet entrega a Lluís Magrinyà, provincial de Jesuit Refugee Service (JRS) d’un xec de més 20.000 euros que es destinaran a la reconstrucció d’una escola a la regió de Katanga, al Congo. Es tracta d’un projecte per construir una escola a la regió de Katanga – avui en estat ruïnós – i convertir-la en un espai d’acollida i formació per a 440 nens en els propers anys.

Un cosí jesuïta de la família Raventós va viure en primera persona la realitat dels refugiats i va participar en un dels programes d’acompanyament d’aquestes persones durant el procés de retorn a les seves poblacions. Arrel de la seva experiència, les caves Raventós i Blanc van iniciar per Nadal un projecte de cooperació amb JRS i van destinar 3 euros de cada caixa de Nadal a aquesta causa. Gràcies a això, Raventós i Blanc finançarà la meitat de la reconstrucció del recinte, que costa 85.000 de dòlars.

Des de fa més de 25 anys la organització internacional JRS –Jesuit Refugee Service- ve desenvolupament programes d’acompanyament, servei i defensa dels drets dels refugiats i desplaçats forçosos pels conflictes vèlics i els desastres humanitaris.


Manuel Raventós fa entrega del xec a Lluís Marinyà FOTO: RAVENTÓS I BLANC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa