Raventós i Blanc dóna 20.000 euros per un projecte de cooperació al Congo

El celler finançarà la meitat de la reconstrucció d'una escola al Congo que, un cop feta, podrà acollir més de 440 nens i nenes. Manuel Raventós ha fet entrega del xec al jesuita Lluís Marinyà

Manuel Raventós ha fet entrega a Lluís Magrinyà, provincial de Jesuit Refugee Service (JRS) d’un xec de més 20.000 euros que es destinaran a la reconstrucció d’una escola a la regió de Katanga, al Congo. Es tracta d’un projecte per construir una escola a la regió de Katanga – avui en estat ruïnós – i convertir-la en un espai d’acollida i formació per a 440 nens en els propers anys.

Un cosí jesuïta de la família Raventós va viure en primera persona la realitat dels refugiats i va participar en un dels programes d’acompanyament d’aquestes persones durant el procés de retorn a les seves poblacions. Arrel de la seva experiència, les caves Raventós i Blanc van iniciar per Nadal un projecte de cooperació amb JRS i van destinar 3 euros de cada caixa de Nadal a aquesta causa. Gràcies a això, Raventós i Blanc finançarà la meitat de la reconstrucció del recinte, que costa 85.000 de dòlars.

Des de fa més de 25 anys la organització internacional JRS –Jesuit Refugee Service- ve desenvolupament programes d’acompanyament, servei i defensa dels drets dels refugiats i desplaçats forçosos pels conflictes vèlics i els desastres humanitaris.


Manuel Raventós fa entrega del xec a Lluís Marinyà FOTO: RAVENTÓS I BLANC

Nou comentari