VadeVi
Reconeixements per a l’Olivera a Catavins 2011 i Flos Olei

Per primera vegada l’oli d’oliva verge extra de L’Olivera ha obtingut el reconeixement de la guia internacional Flos Olei, edició del 2012, amb 88 punts sobre un màxim de 97 otorgats aquest any, classificant-se entre els 5 millors de Catalunya.

Flos d’Olei va ser llançada l’any 2005 i és la primera guia d’àmbit internacional dedicada als olis d’oliva verge extra de tot el món, amb un panell de tast que segueix uns estrictes mètodes de selecció, tast i avaluació dels olis d’oliva. La guia és un dels instruments més prestigiosos de divulgació i promoció de les realitats de l’oleïcultura mundial, que des d’aquest any s’edita en dos idiomes, l’italià i l’anglès.

Referent als vins de L’Olivera, també han estat guardonats a la Fira Catavins Sabadell 2011, celebrada recentment. L’Agaliu 2010, un vi elaborat amb macabeu 100%, va rebre la medalla d’or de la quarta edició del concurs en la categoria de vi blanc amb fusta (criança). És la segona medalla que L’Olivera rep enguany, després del reconeixement obtingut a l’edició del juliol del Berliner Wein Trophy (medalla de plata als Primers Vins Negres 2010, categoria vi jove).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa