Començava dilluns 18 d’octubre, i després de cinc dies plens d’activitats, la Setmana del Vi Català encara la recta final amb un cap de setmana ple d’activitats lúdiques i culturals arreu de tot el territori. 

Hi ha l’opció de triar un escape room sobre vi a Vic, una caminada amb marxa nòrdica entre vinyes al Penedès, una visita guiada en una vinya situada en un camp d’aviació de la guerra civil a l’Empordà o concerts musicals amb vi al Priorat. Aquestes són només algunes de les activitats que estan programades per aquest cap de setmana i que es poden consultar i reservar en la seva pàgina web.

També a Barcelona s’han preparat accions per gaudir del vi del país. Per exemple a Mercat de Mercats, la festa dels mercats municipals de Barcelona i que tindrà lloc a la Plaça de les Glòries, de divendres a diumenge hi haurà activitats i tastos relacionats amb els aliments de proximitat, els productes de la terra i el reaprofitament i compta amb la participació de restaurants de la ciutat. En aquest espai hi haurà una barra de vins on es podran acompanyar els tastets de la fira amb vins de les DO Alella, Catalunya, Empordà i Terra Alta.

A La Pedrera hi tindrà lloc un nou Tast amb DO, aquest cop amb el protagonisme dels productes de la denominació d’Origen Cava, oferint un tast d’aquests escumosos el dissabte i el diumenge a les 12h. Continua també el Tapantoni, la ruta gastronòmica pel barri de Sant Antoni on tots els restaurants oferiran una tapa acompanyada amb una copa de vi amb DO catalana. 

La Setmana del Vi Català està organitzada per l’INCAVI amb el suport de les Denominacions d’Origen i de totes les entitats i empreses vinculades amb el món del vi promotores d’activitats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa