VadeVi
Repsol signa un acord de col·laboració amb la DO Tarragona i la Fundació URV
  • CA

Repsol ha signat un acord de col·laboració amb la DO Tarragona i la Fundació Universitat Rovira i Virgili en un acte que ha tingut lloc al Restaurant El Terrat de Tarragona. La signatura ha anat a càrrec del vicerector de transferència i innovació de la URV, Dr. Miquel Àngel Bové, el membre del Consell Regulador de la DO Tarragona, Joan Josep Raventós i el Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

De l’acord en destaca el patrocini del “Projecte de recerca sobre el principals factors influents en la decisió de compra de vi per part del catalans. Implicacions per la DO Tarragona” dirigit pel Dr. Jaume Gené. Els resultats

obtinguts seran d’utilitat pels diversos cellers i cooperatives de la DO Tarragona en el moment d’implementar les seves estratègies comercials.

Aquest conveni emmarca el suport de la companyia, per segon any, a la “XVIIa Fira del Vi DO Tarragona 2015”, que se centra especialment en la col·laboració amb la Facultat d’Enologia de la URV, y el recolzament a la difusió de la Fira mitjançant Guia Repsol.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa