VadeVi
Reserva de la Tierra fa pagar un 60% més pel vi del Priorat al Mercadona
  • CA

El cas continua obert i seguim pendents del resultat de les investigacions que haurien destapat un presumpte frau de l’empresa Reserva de la Tierra; però mentre esperem novetats, hem detectat que la història ha tingut un impacte que se’n podria dir positiu en relació al preu dels vins que es venen en una de les grans superfícies del país.

Curiosament, fins que es van destapar les presumptes irregularitats, Mercadona tenia entre les seves prestatgeries un vi del Priorat, el Caprici, a un preu de venda al públic de 4,50€, iva inclòs. I no només en feia promoció a través de les botigues, sinó que en el moment d’incorporar els productes a la seva gamma ho anunciava dient que la gran superfície “havia afiançat la seva aposta per productes del territori amb la incorporació i venda de vins de la DOQ Priorat i la Terra Alta, “a preus molt competitius”, s’havia arribat a dir.

Ara, després que la cadena decidís retirar el Caprici, ha incorporat un nou vi del Priorat a les prestatgeries de les seves botigues: l’Arc de Pedra, que en aquest cas elabora i embotella Cellers Unió. Aquest vi el tenen a un preu de venda al públic de 7,25€ (per tant, també amb iva inclòs).

El vi ‘Arc de Pedra’ a les prestatgeries del Mercadona | cedida

Tot indica que en el moment de renegociar la incorporació d’un nou producte a l’oferta de vins del territori prioratí, han revisat també el preu d’entrada i de venda que, en aquest cas, s’ha vist incrementat en més d’un 60% fins a pagar-ne 7,25€ com es pot veure a la imatge superior.

Reserva de la Tierra, amb seu a les Borges del Camp, continua estant investigada per un presumpte frau després que els Mossos d’Esquadra intervinguessin milers de distintius de garantia falsos de les DO Terra Alta, Montsant i DOQ Priorat en l’operatiu que va fer els passats 8 i 11 d’octubre de 2021. Uns mesos més tard també va sortir que les DO Catalunya i DO Tarragona també haurien estat afectades. Tot plegat, com dèiem, continua sent investigat a l’espera de novetats per part de la justícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa