La tercera edició de la Reus viu el vi ja té dates confirmades, amb la presència de les DO de la demarcació: Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Enguany es desenvoluparà a la Plaça Llibertat del divendres 17 al diumenge 19 de juny.

Es passa, per tant, de la segona a la tercera setmana del mes de juny amb la voluntat clara de vincular-se encara més amb el gruix d’activitats de la Festa Major de Sant Pere.

Aquesta edició es planteja, d’entrada, d’un repte ben definit: superar les xifres de l’any passat. En aquest sentit cal recordar que la darrera edició va arribar als 7.524 pacs venuts, al 37.620 tastos de vi servits i a les 21.400 degustacions de menjar. I tot amb més de 45.000 visitants que van participar de la segona fira de les DO de l’àmbit territorial de la Cambra. Uns resultats que van superar totes les previsions inicials del certamen i, molt especialment, les xifres de l’edició inaugural.

Enguany també es repetirà el cicle musical paral·lel de la fira que va servir per tancar cadascuna de les jornades. L’any passat Beth, Quico El Cèlio i l’Orfeó Reusenc amb el seu espectacle “Ball de Festa Major”, van omplir el recinte habilitat al Parc de Sant Jordi. Diumenge va ser el torn del grup local Insorona que es va encarregar de posar el fi de festa amb el seu espectacle de carrer a la mateixa Plaça Llibertat.

La Reus Viu el Vi és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, l’Ajuntament de Reus i el Consorci Reus Vitalitat Gaudí.


Més de 45.000 persones s’han acostat a la plaça de la Llibertat de Reus FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa