S’edita una guia en anglès dels vins empordanesos

La guia s’ha editat en format imprès i també en digital. Foto: Vinologue

Vinologue acaba d’editar una guia en anglès sobre els vins i cellers empordanesos. Vinologue Empordà és el títol de la publicació pensada per a tots els públics i que forma part d’una col·lecció internacional sobre zones de producció vitivinícola i enoturístiques.

Es tracta d’una guia a tot color de 360 pàgines que inclou 59 cellers i 260 referències de vins, a més d’una introducció general amb informació pràctica, històrica i lingüística. El perfil de cada celler inclou dades de contacte i informació sobre visites, acompanyada de les coordenades de GPS per arribar-hi i un codi QR per tenir aquesta informació immediatament disponible al mòbil. Els cellers inclosos estan ubicats a l’Empordà i estan majoritàriament integrats a la Denominació d’Orígen Empordà.

La guia ja es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi, restaurants o hotels, principalment de les comarques gironines. La publicació també està disponible en edició electrònica, que es pot adquirir a través de les botigues online d’Apple, Amazon i Barnes & Noble. En els primers dies de posada a la venda, la versió digital ja s’ha venut a països com Holanda, Estats Units, Alemanya o Bèlgica.

Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica d’una zona vitivinícola

de Catalunya i és una prova més de l’interès que desperta la creixent oferta enoturística de les comarques de l’Alt i Baix Empordà.

L’autor

Miquel Hudin és californià i s’ha passat els darrers anys viatjant i tastant vins d’arreu del món, i escrivint sobre ells. El seu interés pel món del vi va començar fa 15 anys mentre treballava al celler de Francis Ford Coppola a Napa, Califòrnia, i no ha parat de crèixer des d’aleshores. Vinologue Empordà és el seu quart llibre d’enoturisme a la col·lecció Vinologue.

La col·lecció

Vinologue és una col·lecció de guies d’enoturisme que va néixer l’any 2007 amb la voluntat de donar a conèixer petites regions d’arreu del món que no reben l’atenció internacional que es mereixen, com per exemple la regió de Dalmàcia a Croàcia que va ser la primera en publicar-se. La majoria de guies de viatges passen per alt o dediquen molt poc espai a parlar de l’oferta enoturística de la regió sobre la que parlen, però la col·lecció Vinologue agafa els vins com el destí del viatge.

Nou comentari