VadeVi
S’obre convocatòria per formar part d’enoturismePENEDÈS
  • CA

El consorci enoturismePenedès obre les portes a aquelles empreses que, trobant-se dins l’àmbit de la DO Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Anoia), vulguin entrar a formar part del projecte. Les sol·licituds per incorporar-s’hi es poden formalitzar fins el proper 30 de setembre.

Així, aquelles entitats que ho demanin rebran la visita d’una de les tècniques d’enoturismePENEDÈS, que validarà el compliment d’uns requisits d’admissió i oferirà tota la informació relativa a la gestió turística del Consorci i del mateix club de producte d’enoturismePENEDÈS.

Actualment, aquesta marca turística penedesenca compta amb 192 empreses, principalment, cellers, allotjaments, restaurants, empreses d’oci, agències de turisme, ubicades a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat i el Garraf. Gestionat pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, el projecte basa la seva raó de ser en donar a conèixer la identitat vitivinícola del territori, així com la seva cultura i patrimoni.

Les empreses adherides al club d’enoturismePENEDÈS tenen presència en els diferents canals de promoció, ja sigui el fulletó, la web de promoció, el canal de comercialització i les xarxes socials. A més, poden participar i col·laborar en totes les accions previstes el Pla de treball anual que es presenta cada any a totes les empreses. Aquestes accions van des de participació en workshops, gestió i acompanyament a mitjans de premsa i operadors turístics en el territori, gestió de la plataforma de promoció i de comercialització on line“>, assessorament turístic a les empreses, formació i assessorament en qualitat turística entre d’altres.

Aquelles empreses que ho desitgin poden demanar més informació al Consorci de promoció Turística del Penedès, per mail a [email protected], o per telèfon al 93 817 01 60.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa