S’obre convocatòria per formar part d’enoturismePENEDÈS

Fins el 30 de setembre, les entitats que es trobin dins l'àmbit de la DO Penedès en poden sol·licitar l'accés

El consorci enoturismePenedès obre les portes a aquelles empreses que, trobant-se dins l’àmbit de la DO Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Anoia), vulguin entrar a formar part del projecte. Les sol·licituds per incorporar-s’hi es poden formalitzar fins el proper 30 de setembre.

Així, aquelles entitats que ho demanin rebran la visita d’una de les tècniques d’enoturismePENEDÈS, que validarà el compliment d’uns requisits d’admissió i oferirà tota la informació relativa a la gestió turística del Consorci i del mateix club de producte d’enoturismePENEDÈS.

Actualment, aquesta marca turística penedesenca compta amb 192 empreses, principalment, cellers, allotjaments, restaurants, empreses d’oci, agències de turisme, ubicades a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat i el Garraf. Gestionat pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, el projecte basa la seva raó de ser en donar a conèixer la identitat vitivinícola del territori, així com la seva cultura i patrimoni.

Les empreses adherides al club d’enoturismePENEDÈS tenen presència en els diferents canals de promoció, ja sigui el fulletó, la web de promoció, el canal de comercialització i les xarxes socials. A més, poden participar i col·laborar en totes les accions previstes el Pla de treball anual que es presenta cada any a totes les empreses. Aquestes accions van des de participació en workshops, gestió i acompanyament a mitjans de premsa i operadors turístics en el territori, gestió de la plataforma de promoció i de comercialització on line, assessorament turístic a les empreses, formació i assessorament en qualitat turística entre d’altres.

Aquelles empreses que ho desitgin poden demanar més informació al Consorci de promoció Turística del Penedès, per mail a info@enoturismepenedes.cat, o per telèfon al 93 817 01 60.


Nou comentari