El celler Vinyes d’en Gabriel, de la DO Montsant, segueix treballant el difícil mercat canadenc. Així, acaba de realitzar una estada al país noramericà per donar suport al seu importador, mitjançant la presència en un seguit de fires adreçades al sector gastronomic, a Montreal i Quebec.

Vinyes d’en Gabriel és un exemple de petit celler de la DO Montsant que ha estat capaç de fer un salt endavant que li ha comportat prestigi i l’entrada en diversos mercats internacionals.

El celler es remunta al segle XIX, quan Joan Rofes, hereu de la Casa Gabriel de Darmós, inicià l’activitat vinícola, tot plantant les seves pròpies vinyes i elaborant els vins a la planta baixa de casa seva. Amb els anys va anar evolucionant i els seus descendents traslladaren el celler a un local més ampli, al centre del poble.

“Aprofitant les velles vinyes heretades dels nostres avantpassats, i continuant la tradició familiar, pretenem crear uns vins d’autor. La nostra intenció és transmetre, mitjançant el vi, la saviesa i els sentiments que la terra ens atorga”, escriuen en la seva pàgina web.


Innovi i d’altres grups del sector treballen per reduir el consum d’aigua FOTO: Vadevi.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa