VadeVi
S’amplia el termini per rebre propostes per la Setmana del Vi Català
  • CA
Setmana del Vi Català

!--akiadsense-->

La Setmana del Vi Català, que tindrà lloc del 9 al 15 de novembre, ha fet una important aposta per tal de comptar amb un aparador audiovisual que ofereixi programació de qualitat i on els protagonistes de la vinya i el vi del nostre país siguin els protagonistes. Així doncs, durant la Setmana del Vi Català, al Palau Robert de Barcelona, s’instal·larà un plató des d’on, en streaming i al canal de You Tube de l’INCAVI, s’emetrà en directe una graella pròpia.

Des de l’INCAVI, com organitzador de la Setmana del Vi Català, es considera clau que, davant la situació en la qual estem, es puguin oferir també continguts de qualitat sobre el món del vi i dirigits al gran públic. Judith Cortina i David Jobé, periodistes i membres d’Enoturista.cat, seran els encarregats de l’edició d’aquesta programació pròpia.

El canal de ‘La Setmana del Vi Català’ serà un espai d’informació, d’opinió, debat i entreteniment. Un espai plural, divers, equilibrat, que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya. Des de nord fins al sud. Des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.

Hi haurà una programació de matí, que anirà de les 11:00 a les 13:10, aproximadament amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00 aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català. Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.

Acord amb La Xarxa de Televisions Locals

A més, la Setmana del Vi Català serà present a totes les televisions locals de Catalunya gràcies a l’acord amb Penedès TV i La Xarxa. Cada dia, la periodista de Penedès Televisió, Caterina Tallón, farà connexions en directe per explicar l’actualitat diària del certamen en els programes NEX (l’informatiu de la Xarxa) i el magazín Ben Trobats, a més de la crònica diària per a l’Informatiu de Penedès Televisió. Per la seva banda, el periodista també de Penedès TV, Toni Comas serà l’encarregat de presentar, cada dia, els diferents temes de la Setmana del Vi Català, que vinculen el sector vitivinícola amb altres sectors econòmics i culturals, amb connexions amb el programa de la Xarxa “Connecti-cat”, des de localitzacions diferents del territori. Tots aquests continguts inclouran entrevistes amb professionals del món de vi.

S’amplia el termini per acollir activitats per la Setmana del Vi Català fins el 30 d’octubre

A hores d’ara ja hi ha més de vuitanta activitats programades per la Setmana del Vi Català. Activitats presencials i virtuals on el vi n’és protagonista, com el Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi, que també ha incorporat la Setmana del Vi Català part de la seva programació amb la voluntat de donar suport a la promoció d’un producte de proximitat, sostenible, divers i de qualitat, com el vi català.

El Vi Novell, que la seva sortida al mercat sempre té lloc al voltant de l’11 de novembre, serà un dels protagonistes de la Setmana del Vi Català i es programaran activitats concretes al voltant d’aquest producte, el primer vi de l’any, que només s’emotella a l’inici de cada campanya i és el primer tast de la collita.

D’altra banda, s’ha ampliat el període per inscriure noves activitats fins al 30 d’octubre. Així doncs, aquells que vulguin organitzar una activitat dins de la Setmana del Vi Català, només cal que facin arribar la seva proposta a través d’un formulari que trobarà a la web www.setmanadelvicatala.cat.

També, destaquem, que tota la programació està susceptible de canvis depenent de la situació sanitària del moment i de les indicacions que marquin les autoritats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa