VadeVi
El Cava i la Confraria es vesteixen novament de Gala
  • CA

Ha arribat el dia. Aquest divendres 18 de novembre a les 20:00 h del vespre se celebrarà la tercera edició de la Gala del Cava a la seu de Torre Ramona de Subirats de la Confraria del Cava.

L’esdeveniment, hereu de l’antiga Investidura Tardoral, comptarà, com és tradició, amb el nomenament de diversos confrares d’Honor, Mèrit i Numeraris, nous ‘ambaixadors’ al món de la marca Cava. I parlem del món perquè d’entrada, el Confrare d’Honor, serà enguany John Hoffman, CEO de la companyia GSMA que és la responsable del Mobile World Congress a Barcelona.

A més a més, la festa també nomenarà Confrares de Mèrit a diverses persones que d’alguna manera han contribuït a fer d’altaveu del cava i el sector cavista. Enguany, s’enduen aquest reconeixement Mònica Usart, meteròloga de RAC1, el sommelier Ferran Vila, Gessamí Caramés, copresentadora del programa Cuines de TV3 i la periodista i directora d’aquesta capçalera, Eva Vicens.

Tot plegat, amb el suport també dels Confrares Numeraris, que seran Glòria Collell, Pedro Ferrer, Carles Jiménez, Mireia Tetas, Santiago Raymond i Anna Pascual.

La Gala del Cava també tindrà un moment per reconèixer una trajectòria personal i professional vinculada al món del cava, que enguany homenatjarà en Joan Juvé i Santanana, president de les Caves Juvé & Camps, coincidint amb la celebració del centenari de la marca.

La festa començarà a les 20:00h del vespre i s’allargarà després amb un sopar a la mateixa Torre Ramona de Subirats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa