VadeVi
Segona convocatòria oberta per esdevenir ‘formador en cava’
  • CA

L’èxit de la primera convocatòria ha fet que la Cava Academy hagi obert recentment una segona convocatòria per atraure aficionats o amants del cava a esdevenir un formador de la beguda amb bombolles.

El curs de Formador en Cava permet aprendre tot sobre aquest producte a partir de continguts estructurats en vuit blocs: història del cava, la DO, el Consell Regulador, el mètode tradicional d’elaboració, varietats de raïm permeses, origen i zonificació, tipologies i estils, classificació així com opcions per gaudir-lo a través dels maridatges o el vincle amb la gastronomia.

Cada mòdul incorpora un test de revisió que ajudarà a consolidar els coneixements apresos per arribar a un examen final. La formació es fa majoritàriament en versió digital, però també inclou una part pràctica de tast de caves.

Part teòrica: Se superarà la part teòrica un cop finalitzin tots els mòduls del curs. La prova final consistirà en una prova de 30 preguntes. Per aprovar i obtenir el diploma, s’ha de superar aquesta part amb un 80%.

Part pràctica: El mòdul pràctic consisteix en un vídeo-tast mitjançant el qual es podrà ampliar el coneixement al voltant del servei, conservació o degustació de diversos estils i tipologies de caves.

La selecció dels caves i el tast ha estat seleccionat pel comitè de tast del Cava Academy, al qual hi forma part Pedro Ballesteros MW. La inscripció inclou l’enviament del kit a domicili i sis tipologies de caves de diverses marques elaboradores. Aquest és el calendari de dates a tenir en compte:

– Preinscripció: gratuïta. Fins el 26 de setembre.
– Avaluació de les candidatures i selecció de perfils: del 27 de setembre fins el 7 d’octubre. 
– Matriculació: 150 €. Inici de la matriculació i pagament: del 8 al 22 d’octubre.
– Fi del curs: 31 de gener.
– Places disponibles: 40.

Més informació, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa