Segona Envinada a Molins de Rei amb Mas Comtal

Es tastarà una selecció de vins d'aquest celler maridats amb els plats del Restaurant El Fumet

La 2a Envinada, Vi & Gastronomia de Molins de Rei (Baix Llobregat) se celebrarà el dimecres 30 de maig. La trobada, organitzada per l’Associació Molinenca de Tast, combina la presentació de vins d’un celler en concret amb el maridatge amb els plats escollits d’un restaurant reconegut. Aquest cop, l’Envinada tindrà lloc al Restaurant El Fumet i presentarà la producció del Celler Mas Comtal, celler del Penedès que el·labora vins d’autor i ecològics.

Mas Comtal és una finca de vinyes de 40 hectàrees al cor de l’Alt Penedès, al peu del Garraf, propietat de la família Milà des del segle XV. Està notablement influenciada pel mar i protegida dels freds vents del nord pel massís de Montserrat. El seu objectiu és procurar una bona matèria primera per fer el millor vi. Respectar l’entorn és bàsic perquè la natura ofereixi la millor expressió, és per això que treballen una viticultura ecològica, acurada i moderna. Els seus vins neixen a la vinya.
Els germans Albert i Joan Milà van iniciar el projecte a principis dels anys 80 a la masia on van néixer i actualment ofereixen una gamma de productes variada: vins blancs, vins negres i rosats joves, vins escumosos i vins dolços.
El preu de l’envinada serà de 15€ pels socis del Club Envinades i de 20€ pels no socis. El tast es farà al Restaurant El Fumet c/ Santiago Rusiñol, 2-Local 8, Molins de Rei. Hi ha 22 places i la sessió començarà a les 21h. Informació i inscripcions al correu electrònic molinencadetast@hotmail.com

Nou comentari