L’empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas ha presentat una innovadora proposta enoturística que acosta als visitants la relació que l’home ha establert amb l’entorn durant segles de dedicació al cultiu de la vinya.

Després d’un minuciós treball de catalogació del patrimoni natural, cultural i històric que configura l’Heretat Segura Viudas, es proposen un conjunt de visites i activitats destinades a divulgar els tresors que amaga la vitivinicultura sostenible al llarg del cicle vegetatiu de la vinya.

Així, a la participació en els treballs culturals de cada època de l’any se sumen l’observació dels ocells d’hivern mitjançant una instal·lació de caixes niu i menjadores, el descobriment dels usos tradicionals de la vegetació que voreja les vinyes a la primavera o la visita dels vestigis històrics d’un enclavament únic amb més de mil anys d’història, entre d’altres.

Tot aquest coneixement s’ha compilat en tres quaderns de vinya que es lliuren als visitants i s’actualitza cada estació de l’any al bloc Diario de Viña, així com a través de la pàgina de la Heretat Segura Viudas a Facebook.

Amb aquestes actualitzacions l’empresa pretén iniciar una relació el més propera i oberta
possible amb els consumidors fent-los partícips de la convicció que el treball en harmonia amb la natura no pot sinó fer millors els seus caves i vins.

A part de la visita tradicional al celler, el visitant pot ampliar el recorregut personalitzant amb una visita a l’entorn de l’heretat, un passeig per les vinyes i pel riu de Bitlles que creua la propietat, amb la observació de la flora i fauna de l’entorn.

S’han establert diversos plafons informatius per la finca, on s’explica les característiques de cada ecosistema: el bosc mediterrani, el torrent, la vinya, o els ocells a la zona on s’ha instal·lat caixes niu i menjadores.

El preu de la visita enoturística pel celler és de 12 € per persona, i la visita personalitzada pot variar en funció del que desitgi realitzar el visitant. Cal cita prèvia per tal de poder atendre millor els visitants. El contacte és a través del telèfon 93 891 70 70 o al correu electrònic : relaciones.publicas@seguraviudas.es


A SEGURA VIUDAS S’HAN INSTAL·LAT DIVERSOS PUNTS INFORMATIUS PER LA FINCA FOTO: SEGURA VIUDAS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa