La gestora de fons Sherpa Capital ha anunciat la compra d’actius de Reserva de la Terra, empresa actualment investigada per presumpte frau en el sector del vi. Fundada l’any 2010, aquesta empresa madrilenya acompanya empreses mitjanes que s’enfronten a reptes estratègics, operatius o financers i necessiten un soci que pugui donar-los suport en un procés de transformació.

Així, segons ha informat l’empresa en un comunicat i ha pogut confirmar Vadevi, entra al sector vitivinícola amb l’objectiu de treure “el màxim partit al valor intrínsec de la companyia” a través de diverses accions que aniran dirigides a reforçar l’equip, millorar l’estructura comercial de la firma, i maximitzar totes les oportunitats que ofereix el model de negoci actual i l’optimització dels processos.

Una fita il·lusionant”

El nou projecte pretén crear una plataforma empresarial que sigui capaç, segons l’empresa, de cobrir les necessitats dels grans retailers del sector de l’alimentació entre el segment d’empreses mitjanes, tant a escala nacional com internacional i aprofitant les sinergies comercials per una millor distribució del producte.

Durant la primera fase, Sherpa Capital vol posar el focus en la recuperació de les xifres de Reserva de la Tierra, així com créixer en mercats estratègics com l’Estat espanyol, els Estats Units i la Xina, on la companyia ja hi té una estructura comercial activa.

“Per a Sherpa, entrar al sector vitivinícola és una fita il·lusionant que suposa la primera pedra del nostre projecte en el sector del vi”, diran. “Treballarem per donar el major impuls possible a l’antic projecte per tal d’aportar nous coneixements i apuntalar-la al sector”, comentava el director d’inversions José María de Retana.

L’operació, en què ha participat com a assessor legal el despatx Cuatrecasas, s’emmarca en el projecte vinícola de Sherpa Capital que cerca impulsar i consolidar-se dins el segment i mercat vitivinícola.

Instal·lacions de Reserva de la Tierra, amb façana renovada | E.V.

El cas de ‘presumpte frau’, pendent de declaracions

Fa tot just una setmana que el jutge Diego Álvarez de Juan, titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, va acordar donar la condició d’investigades a cinc empreses pel ‘cas Reserva de la Tierra’, que va sortir a la llum el passat mes d’octubre. El cas continua obert i veurà declarar a sis imputats relacionats amb aquestes cinc empreses els propers dies 21 i 22 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa