La Taverna del Vinseum organitza sovint activitats al voltant de vins i caves catalans

!--akiadsense-->

Aquest divendres 2 de juny torna a obrir les portes la Taverna de VINSEUM, recentment adjudicada a l’Acadèmia Tastavins Penedès. L’acte d’inauguració començarà a les 20:45 hores amb una barra de degustació de vins i caves amb copes Riedel, formatges Xerigots i embotits Anton a la Plaça Jaume I, davant de la Taverna de VINSEUM.

A quarts de deu, el conjunt musical Vi Suit oferirà un concert de versions pop-rock de grups nacionals i internacionals com La Unión, Sopa de Cabra, Alaska i Dinarama, Depeche Mode o Bon Jovi. I a les 23:00 hores, els assistents podran gaudir d’un concert a càrrec de The Jung Ones, amb un repertori de cançons de Nina Simone, David Bowie o Michael Jackson, que posarà el punt final a la nit.

Des del passat abril, l’Acadèmia Tastavins Penedès gestiona la nova etapa de la Taverna de VINSEUM. La seva proposta preveu potenciar les activitats vinculades al tast de vins i maridatges, així com incorporar un espai de terrassa a l’exterior per donar més visibilitat a la Taverna de carrer. L’espai continuarà oferint vins i caves a copes però afegeix a més, una oferta gastronòmica d’esmorzars i sopars.

Nou comentari

Comparteix