VadeVi
La Setmana del Vi Català accepta propostes per definir la graella del 2021

Del 18 al 24 d’octubre se celebrarà la segona edició de la Setmana del Vi Català, organitzada per l’INCAVI amb el suport de les Denominacions d’Origen de Catalunya. L’objectiu de la proposta és aglutinar una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català amb el vi com a protagonista. 

L’esdeveniment compta amb una programació oberta i participativa, feta amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país.

Crida a promotors de la Setmana del Vi Català 

Des d’avui i fins al 30 de setembre, tot aquell que vulgui oferir una activitat vinculada la món del vi – cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través d’un formulari que es pot trobar a la web creada per l’ocasió: www.setmanadelvicatala.cat

El programa de la Setmana del Vi Català està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de l’esdeveniment.

Cartell promocional de la Setmana del Vi Català

La Setmana del Vi Català també al Gastronomic Forum Barcelona

A més, amb la voluntat de sumar sinergies i vincular encara més el món del vi i la gastronomia, la Setmana del Vi Català estarà present al Gastronomic Forum Barcelona, l’esdeveniment pels professionals de la gastronomia que se celebrarà a Barcelona del 18 al 22 d’octubre. 

Durant el Gastronomic Forum Barcelona hi haurà el Showroom del Vi Català una activitat on els cellers catalans mostraran el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades i distribució de Catalunya. Aquest esdeveniment està organitzat per Prodeca amb el suport de l’INCAVI. I, també, en el mateix espai i amb l’esperit divulgatiu de la Setmana, s’organitzarà un cicle de conferències, debats i entrevistes al voltant de la cultura de la vinya i el vi al nostre país. 

Per la seva banda, la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que es feia habitualment durant les Festes de la Mercè de Barcelona, no es durà a terme aquest any a causa de la pandèmia. Per aquest motiu s’ha reforçat la promoció amb la Setmana el Vi Català, amb activitats de més petit format i repartides arreu del país, i amb la segona part del cicle La Pedrera amb DO que va començar a la primavera i que continuarà els mesos de setembre i octubre amb tastos de vins de les DO Conca de Barberà, Costers del Segre, Terra Alta, Cava, Tarragona, Pla de Bages, Empordà i Cava a l’emblemàtic edifici modernista de La Pedrera – Casa Milà. 

Més informació: https://www.setmanadelvicatala.cat/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa