VadeVi
Sorteig d’una plaça a l’Espai del Vi Català
  • CA

Divendres 5 de febrer a partir de les 19h de la tarda tindrà lloc la Master Class Quo Vadis Vi Català“> on Miguel Figini dirigirà una sessió sobre noves tendències d’elaboració de vins i els canvis que es perceben al mercat en la seva demanda.

Aquesta jornada també servirà com a presentació oficial de la segona edició del curs de prescriptors de l’Espai del Vi Català, que que arrenca dissabte 20 de febrer. En finalitzar la sessió, es farà el sorteig d’una plaça per a poder participar de forma gratuïta a l’Espai, becada al 100% per l’Agrícola Sant Josep de Bot.

Com és aquest curs?

• Consta de 20 hores de contingut teòric i 20 de sessions practiques

• Es tastaran entre 120 i 150 vins

• L’equip docent està format per reconeguts professionals del sector i grans actors del vi català.

Sorteig d’una plaça gratuïta

Per a optar a aquesta plaça, cal fer arribar un correu electrònic abans de les 12h del migida del mateix 5 de febrer a [email protected], amb les següents dades:

Nom i cognoms, número de DNI, e-mail i telèfon de contacte

El sorteig es realitzarà el mateix divendres 5 en finalitzar la Màster Class de Miguel Figini al Foro Club Experiències de Barcelona.

Segons l’establert a la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades als fitxers titularitat de l’Escola del Vi Català, amb la finalitat d’informar-li dels productes i dels actes organitzats per l’entitat. En qualsevol moment pot oposar-se a l’enviament d’informacions comercials nostres i exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els terminis establerts legalment, adreçant-se a Miguel Figini Michelagnoli (Espai del Vi Català); DNI 43.690.846T. Dofí 5, 08860, Castelldefels, al correu electrònic [email protected], adjuntant còpia del seu DNI.



“>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa