VadeVi
Subirats aposta pel Segway com a transport per visitar les vinyes

Algunes ciutats, com Barcelona i Girona, ofereixen des de fa temps rutes turístiques per al casc antic dalt d’un nou mitjà de transport: el Segway. Es tracta d’un transport lleuger, elèctric i de dues rodes, que es controla mitjançant el balanceig del propi cos. Doncs si el Segway ja s’ha deixat veure per algunes ciutats, ara és el torn de Subirats. Aquest municipi del Penedès posa en marxa rutes entre les vinyes amb Seways tot terreny.

Tothom qui ho vulgui podrà experimentar amb aquest mitjà de transport el proper diumenge 6 de desembre a la Mostra de Vins i Caves de Subirats, “Subirats Tasta’l”. Es podran adquirir tiquets de 10 minuts per 5 euros a la Plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Aquesta és la principal novetat de la cinquena edició de la mostra però la Regidoria de Turisme de Subirats, organitzadora de l’acte, ha preparat altres activitats. A més de la mostra pròpiament dita amb degustacions de vins i caves, hi haurà també una trobada de totes les colles geganteres de Subirats i exposicions de pintors i escultors. El polifacètic Pere Tàpies, cantautor, gastrònom i locutor de ràdio, serà l’encarregat d’inaugurar la mostra.


L’alcalde de Subirats Antoni Soler provant un segway FOTO: AJ. SUBIRATS


El cartell de la mostra ha estat dissenyat per Joan Bricollé FOTO: AJ. SUBIRATS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa