La plaça de Sant Pau d’Ordal ha acollit aquest diumenge unes 2.500 persones que s’hi han apropat per tastar els vins i caves de la població. El motiu: la cinquena edició del Subirats Tasta’l, la Mostra de vins i caves de Subirats.
[[frase]]
La possibilitat de comprar vins i caves directament al celler, a més de poder fer tastos de diferents vins, ha estat un dels principals atractius de la festa, però el que realment ha cridat l’atenció, segons el Patronat de Turisme de Subirats, ha estat el Segway. Es tracta d’un mitjà de transport que ja s’utilitza per a fer rutes turístiques a algunes ciutats i que el patronat vol impulsar com a manera de visitar les vinyes. Aquesta nova activitat,que s’ha presentat coincidint amb el Subirats Tasta’l es posarà en marxa a la primavera.

D’altra banda, la mostra, inaugurada pel gastrònom, locutor de ràdio i cantautor Pere Tàpias, ha servit per donar a conèixer altres productes gastronòmics del municipi. Especialment destacable ha estat la venda directa de productes del camp a la parada d’Unió de Pagesos que han exhaurit totes les existències.


Pere Tàpias inaugurant el Subirats Tasta’l FOTO: AJ. SUBIRATS


L’alcalde de Subirats Antoni Soler provant un segway FOTO: AJ. SUBIRATS


El cartell de la mostra ha estat dissenyat per Joan Bricollé FOTO: AJ. SUBIRATS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa