El col·lectiu Terra i Taula ha organitzat per al dimecres 16 d’abril una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru. En aquesta activitat es pretèn unir dues cultures gastronòmiques, la japonesa, amb la cuina i patrimoni alimentari i vinícola del Baix Penedès.
L’artista Wataru presentarà el projecte Corecuinà i l’obra “Ten Jin Chi”, i els cuiners de Terra i Taula crearan 4 elaboracions amb productes dels elaboradors del col·lectiu, fusionant tècniques i productes japonesos creant unes degustacions japomediterrànies. Aquestes aniran maridades amb els vins dels 4 cellers del col·lectiu.
Informació de l’activitat:
Dia i hora: Dimecres 16 d’abril a les 18h
Lloc: Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell. Carretera de Sant Vicenç s/n
Preu: 10 €
Informació i reserves: enoturismo@avgvstvs.es / Tel. 663 929 552